Billig opskrift:
Cremet pastaret m. fiskefrikadeller & grønt

Tid i alt: 35 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne ret er lidt atypisk, for den smager sindssyg godt, men den har lidt svært ved at se lækker ud på et billede. Måske det generelt egentlig bare er fløderetter, men det ser lidt rodet ud. Men man skal ikke undervurdere retten og tage fejl, den smager godt. Jeg er altså overrasket over det fiskefars, det smager bare godt. Man kan putte mange forskellige grøntsager i retten, men faktisk smager den bare bedst med få grøntsager i, så det ikke overdøver pasta og frikadellerne.
Ingredienser
400 g fiskefars
300 g gulerod
125 g cherrytomater i bakke
500 g fettuccine natural
250 ml madlavningsfløde
peber
fedtstof
salt
Fremgangsmåde
Skyl gulerod og skær i små skiver
Fiskefars formes til små mini kødboller
Frikadeller steges på panden i fedtstof
Pasta koges efter anvisning på emballagen.
Gulerod koges 10 min. under låg og steges på panden i fedtstof
Tomat skæres i kvarte
Pasta, fiskefrikadeller, gulerod, fløde, tomat og krydderi blandes.
Server.