Billig opskrift:
Aspargessuppe med brød

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Aspargessuppe er vi helt vilde med, mest af alt fordi det minder om en tynd version af tarteletfyld. Man kan putte suppehorn i retten også, hvis man er til dette det mætter så godt, og brødet kan snildt varieres alt efter hvad man lige har tilbage af rester eller har købt ind. Har vi burgerboller tilbage bruges det, ellers ofte baguettes. Pift det gerne op med lidt hvidløg og olie.
Ingredienser
2 ds aspargessnitter
150 ml OMA madlavningsfløde
2 stk baguette
35 g smør
32 g mel
1000 ml vand
1 stk hønsebouillon
Fremgangsmåde
Afdryp aspargesnitterne og gem væden
Lav en smørbolle i en gryde (mel + smeltet smør)
Tilsæt væde fra asparges og pisk til der ikke er flere klumper
Tilsæt bouillon og lad suppen koge i 5-6 minutters tid
Tilsæt en sjat mælk (evt. fløde hvis det haves) og smag til med salt og peber
Til sidst tilsættes aspargesene til suppen
Varm brød og server.