Billig opskrift:
Paprikagryde m/ kylling og ris

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne gryderet er lækker, da den er fyldt med grøntsager. Den mætter godt og står og passer sig selv, når grøntsager og kød er forberedt. Der er næsten altid rester tilbage og kan nemt fryses ned samt tilsættes de rester man måtte have grønt fra ugen.
Ingredienser
0.5 stk aubergine
450 g kyllingebrystfilet
250 ml OMA madlavningsfløde
250 g kartofler
3 ps ris
1 stk porre
3 tsk paprika
2 stk løg
2 stk fed hvidløg
180 g gulerod
1 stk grøntsagsbouillon
35 g tomatpuré
salt
peber
meljævning
Fremgangsmåde
Kyllingebryst skæres i tern (hvis du er sinlge starter du med punkt 2)
Alle grøntsager skylles og snittes fint
Kyllingen steges i en gryde med løg, hvidløg, paprika, karry, salt og peber.
Grøntsagerne samt tomat og bouillon hældes i gryden og vand tilsættes så det dækker grøntsagerne.
Retten simrer til grøntsagerne er møre
Mel og vand røres samme til en tykkere meljævning og retten jævnes til den ønskede konsistens.
Ris koges efter anvisning på emballagen.
Retten smages til med salt, peber og madlavningsfløde og serveres til de kogte ris.