Billig opskrift:
Pasta med rejer og friske grøntsager

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Pasta med rejer og friske grøntsager er en hurtig herlig ret, som kan laves af selv de, som ikke har været i køkkenet længe eller blot vil begive sig ud i nogle nye opskrifter. Retten er god i en nem hverdag, og smager også rigtig godt med et stykke brød eller salat til. Man kan selvfølgelig også selv mikse den med flere grøntsager - det er helt op til den enkelte selv. Citronpeberet indeholder også salt, hvilket derfor gør, at man kan bruge den som eneste krydderi i retten, og derfor ikke behøver tilsætte mere salt.
Ingredienser
250 g cherrytomater i bakke
1 stk courgette
400 g spaghetti
200 g rejer i lage
1 stk citron
100 ml OMA madlavningsfløde
1 tsk citronpeber
25 ml olivenolie
Fremgangsmåde
Pastaen koges al dente i letsaltet vand i en stor gryde. Jo større gryde, jo større chance for at det ikke bliver klistret.
Cherrytomater og courgette skylles og skæres små tern (tomaterne i kvarte).
Olivenolie hældes i en wok - tilsæt rejerne og lynsteg dem. Tilsæt grøntsagerne og steg videre. Tilsæt til sidst pasta og madlavningsfløde.
Smag til med citronpeber.
Citron skæres i skiver. Citronen bruges til servering og giver retten den sidste syrlige tvist.
Server og velbekomme.