Billig opskrift:
Abehjerne (pastaret)
.jpg)
Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Dette var min absolut første ret på bloggen for 4,5 år siden. Abehjerne er en fantastisk pastaret for hele familien! Jeg elsker at lave den, da den faktisk bare står og passer sig selv i ovnen. Man kan lave retten på mange forskellige måder, men denne slår aldrig fejl! Senere prøver jeg med spinat og løg/hvidløg i.
Ingredienser
400 g pasta
400 ml OMA madlavningsfløde
150 g bacon i tern
150 g skinke i tern
200 g revet mozzarella
salt
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn (overunder)
Kog pastaen al dente (næsten færdig)
Steg baconen på en tør pande
Tag et dybt fad og put derefter pastaen i bunden
Det ristede bacon skal herefter over pastaen, sammen med skinken og så fløde over
Sidst skal du drysse revet ost over.
Pastaretten skal ca. have 20 minutter i ovnen ved 180 g. alm. ovn – til osten er helt smeltet og gylden.