Billig opskrift:

Spidskålsspaghetti a la carbonara

Spidskålsspaghetti a la carbonara

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Spidskålsspaghetti a la carbonara er en af de sundere opskrifter, som egentlig ikke ligner en carbonara, men faktisk har en smag henad carbonara. I en traditionel carbonara bruges æggeblommer, men da jeg har en æggeallergiker herhjemme, laves der altså ikke mad med æg, men derfor blev det stadig utrolig cremet og lækkert alligevel - og så endda med en skøn smag. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.

Ingredienser

250 ml OMA madlavningsfløde

0.8 stk spidskål

300 g grønne bønner

100 g revet parmesanost

100 g skinke i strimler - friland

90 g øko. bacon i tern

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Spidskålen skæres i tynde strimler og koges i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

  2. Baconen steges på panden - tilsæt spidskål og grønne bønner - lad det stege til bønnerne er helt tøet op og varme.

  3. Hæld fløden og skinke ved og derefter parmesanosten.

  4. Lad det simre et par minutter og rør godt rundt i mellemtiden.

  5. Smag til med salt og peber.