Billig opskrift:
Spidskålsspaghetti a la carbonara

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Spidskålsspaghetti a la carbonara er en af de sundere opskrifter, som egentlig ikke ligner en carbonara, men faktisk har en smag henad carbonara. I en traditionel carbonara bruges æggeblommer, men da jeg har en æggeallergiker herhjemme, laves der altså ikke mad med æg, men derfor blev det stadig utrolig cremet og lækkert alligevel - og så endda med en skøn smag. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.
Ingredienser
250 ml OMA madlavningsfløde
0.8 stk spidskål
300 g grønne bønner
100 g revet parmesanost
100 g skinke i strimler - friland
90 g øko. bacon i tern
peber
salt
Fremgangsmåde
Spidskålen skæres i tynde strimler og koges i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Baconen steges på panden - tilsæt spidskål og grønne bønner - lad det stege til bønnerne er helt tøet op og varme.
Hæld fløden og skinke ved og derefter parmesanosten.
Lad det simre et par minutter og rør godt rundt i mellemtiden.
Smag til med salt og peber.