Billig opskrift:
Grøntsagssuppe m. skinke & baconknas

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En lækker grøntsasgssuppe, der kan klares i alt slags vejr. Jeg lavede det, da jeg havde været til tandlæge, og havde en del tandpine, det var så nemt at få ned. Herhjemme er suppe noget af det bedste, for at få en masse grøntsagser i vores børn - de elsker det og det er lige til at spise. Kombinationen af skinke og bacon er super lækkert, og så snart, at det er stegt sammen kan man ikke smage, hvad der er hvad. Det er så lækkert. Som knas sammen med bacon, kan der sagtens bruges kyllingetern. Det er også godt dertil.
Ingredienser
600 g kartofler
1 stk porre
300 g gulerod
150 g bacon i skiver
15 g smør
150 g skinke i tern
1 stk grøntsagsbouillon
1 stk løg
vand
Fremgangsmåde
Gulerødder og kartofler skrælles og skæres i tern
Løg pilles og skæres i små tern
Porre skæres i tynde ringe
Grøntsagerne hældes i en gryde med tilhørende vand og grøntsagsbouillon - koges til de er møre
Bacon klippes i små stykker og steges sprødt på en pande sammen med skinetern
Når grøntsagerne er kogte blendes de og smør tilsættes og røres rundt.
Suppen serveres med bacon og skinkeknas.