Billig opskrift:
Lækker gryderet m. koteletter og ris (uden tomat)
.jpg)
Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Som I jo nok husker, så havde min kære mand købt 5 kg. koteletter på tilbud (med det fine gule mærke), og derfor var det jo som sagt også på tide, at jeg fik lavet en masse med kødet! Denne gang blev det så til en gryderet m. koteletter, grøntsager og ris. En lækker efterårsret, som ligger godt i maven. Og blandt den brune sauce, er det super nemt at gemme grøntsagerne for børnene, der ikke er særlig vilde med mors kogte grøntsager! Så win win! Der blev spist meget blandt hele familien, og alt serveret med sauce falder i god jord. Den er lavet på samme måde som mørbradgryden, dog med andre grøntsager.
Ingredienser
500 g kotelet
165 ml kokosmælk
1 stk peberfrugt
250 g gulerod
1 stk løg
100 g champignon
800 ml vand
1 stk grøntsagsbouillon
3 ps ris
mel
salt
peber
kulør
Fremgangsmåde
Koteletterne skæres i små tern
Alle grøntsagerne skæres ud – gulerod i skiver og resten i tern
Kødet brunes med løg i fedtstof i en gryde
Vand, grøntsager og kokosmælk hældes ved og lades simre i 15-20 min.
Ris koges efter anvisning på emballagen i letsaltet vand.
Jævn retten med meljævning (mel + vand rystet sammen).
Tilsæt lidt kulør til den ønskede farve.
Smag til med salt og peber
Server med risene.