Billig opskrift:

Indbagt vildlaks m. ovnstegte kartofler og broccolisalat

Indbagt vildlaks m. ovnstegte kartofler og broccolisalat

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En dejlig fiskeret med laks, butterdej, spinat, kartofler og broccolisalat. Den er super nem at lave og passer super godt til den travle familie, der skal have mad i ovnen. Den lækre kolde broccolisalat er dejlig crispy til retten.

Ingredienser

600 g indbagt vildlaks

1000 g kartofler

1 stk broccoli

1 stk rødløg

60 g rosiner

200 g bacon i tern

200 ml cremefraiche

6 g sukker

olie

herbes de provence

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn

  2. Kartoflerne rengøres med en svamp og skæres i små mundrette stykker

  3. Kartoflerne vendes i olie & herbes de provence og salt og lægges på en bradepande med bagepapir – bages i ovnen i ca. 40-45 min. (de skal gerne have lidt farve)

  4. Laksen bages i ovnen efter anvisning på pakken

  5. Broccolien renses, skæres i små buketter

  6. Rødløg snittes fint

  7. Bacon svitses på panden og røres sammen med broccoli, rødløg, sukker, cremefraiche og rosiner.

  8. Server laks m. kartofler og broccolisalat.