Billig opskrift:
Indbagt vildlaks m. ovnstegte kartofler og broccolisalat

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En dejlig fiskeret med laks, butterdej, spinat, kartofler og broccolisalat. Den er super nem at lave og passer super godt til den travle familie, der skal have mad i ovnen. Den lækre kolde broccolisalat er dejlig crispy til retten.
Ingredienser
600 g indbagt vildlaks
1000 g kartofler
1 stk broccoli
1 stk rødløg
60 g rosiner
200 g bacon i tern
200 ml cremefraiche
6 g sukker
olie
herbes de provence
salt
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
Kartoflerne rengøres med en svamp og skæres i små mundrette stykker
Kartoflerne vendes i olie & herbes de provence og salt og lægges på en bradepande med bagepapir – bages i ovnen i ca. 40-45 min. (de skal gerne have lidt farve)
Laksen bages i ovnen efter anvisning på pakken
Broccolien renses, skæres i små buketter
Rødløg snittes fint
Bacon svitses på panden og røres sammen med broccoli, rødløg, sukker, cremefraiche og rosiner.
Server laks m. kartofler og broccolisalat.