Billig opskrift:
Fyldt baconsvøbt kylling m. flødekartofler og stegte svampe

Tid i alt: 70 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En af de lækreste retter jeg kender til er denne ret. Fyldt baconsvøbt kylling m. flødekartofler og stegte svampe. Den får vi, når det skal være ekstra lækkert. Retten er som sådan ikke indviklet at lave, men kombinationen af fyldt kylling med tilbehør, det er så skønt. Hele familien elsker retten, og jeg laver den også ofte som gæstemad. Det er en forholdsvis billig ret, da det hele kan laves af store mængder med fx flødekartoflerne.
Ingredienser
Flødekartofler
1000 g kartofler
500 ml piskefløde
1 stk løg
3 tsk paprika
3 stk fed hvidløg
20 fedtstof
salt
peber
Fyldt kylling
150 g bacon i skiver
450 g kyllingebrystfilet
125 g garli flødeost
75 g frisk spinat
Stegte svampe
250 g champignon
24 fedtstof
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
Kartoflerne skrælles, skylles og skæres tynde skiver
Ildfast fad smørres med fedtstof
Kartoflerne fordeles i fadet.
Løget hakkes og puttes ovenpå kartoflerne i fadet.
Fløde, paprika, salt og peber puttes i en gryde og givet et opkog.
Fløden hældes nu over kartoflerne og bages i ovnen i 1 time ved 200 grader alm. ovn.
Kyllingen skæres halvt over på langs og fyldes med smøreost og spinat. Bacon vikles omkring og gives 45 min. i ovnen alm ovn.
Champignonerne skylles, skæres i skiver og steges på panden i fedtstof.