Billig opskrift:
Risengrød m/ kanel og smør

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Risengrød er altid en helt fantastisk ret og bruges som oftest, når vi når efterår og vinter herhjemme! Jeg laver den gerne i uger, hvor der skal spares godt på en ret eller når mine børn hiver i mig efter risengrød. Det er en nem ret, som ikke kræver alverdens ingredienser og op til jul er den fantastisk at lave dobbeltportion af, og så har man altså til en god omgang ris a'la mande.
Ingredienser
1500 ml mælk
230 g grødris
1 tsk salt
100 ml vand
kanel
sukker
smør
Fremgangsmåde
Bring mælk og vand i kog i en tykbundet gryde – tilsæt risene
Rør godt rundt i gryden til det begynder at koge
Kog risengrøden ved svag varme i 30-35 minutter
Rør af og til rundt i grøden for at sikre, at det ikke brænder fast
Smag til med salt
Spises med kanelsukker (sukker og kanel blandet sammen 4:1) og en smørklat.