Billig opskrift:
Oksedeller med blomkål i fad

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Oksedeller med blomkål i fad er faktisk en af de opskrifter uden stivelse, som jeg er vildest med! Jeg er generelt stor fan af blomkål, men når det mikses med mozzarella, så er jeg i himlen! Oksedellerne gik rent ned hos børnene, og er skønt og nemt at lave.
Ingredienser
400 g hakket oksekød
200 g revet mozzarella
1 stk blomkål
100 ml OMA madlavningsfløde
1 tsk salt
0.8 tsk peber
1.5 stk fed hvidløg
24 fedtstof
Fremgangsmåde
Blomkålen knækkes i mindre stykker og koges i letsaltet vand i 10 min (til de er møre)
Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
Oksefarsen blandes med salt, peber og fintsnittet hvidløg
Form dem i små bøffer og steg dem i fedtstof på en pande
Blomkålen hældes i et fad sammen med fløden- krydres med salt og peber og mozzarellaen hældes ud over. Bag det i ovnen til mozzarellaen er gylden og lidt sprød.
Servér og velbekomme.