Billig opskrift:
Pikant kylling i karry

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
I forgårs var vi et smut i Bilka, hvor der var tilbudt på pikantost til 10 kr. Det gør bare, at jeg får lyst til at eksperimentere med nye retter. Jeg elsker pikantost og bruger det i utrolig mange retter. Både for smagen, men også for den cremede konsistens retten giver. Pikant kylling i karry er en ret, som er nem at lave og tager ikke mere end 25-30 min at lave fra du starter madlavningen. Det er skønt til børnefamilier eller singler, som ikke vil stå alverdens tid i køkkenet.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
2 tsk karry
3 ps ris
100 g pikantost
3 stk forårsløg
600 ml mælk
16 g mel
1 stk hønsebouillon
salt
peber
fedtstof
Fremgangsmåde
Risene koges i letsaltet vand efter anvisning på emballagen
Kyllingen skæres i små tern
Fedtstof smeltes i en gryde og karry svitses af
Kyllingen tilsættes gryden og steges
Forårsløg og pikantost tilsættes og røres godt rundt
Mel tilsættes og røres ud i sovsen
Bouillon og mælk tilsættes - rør godt.
Smag til med salt og peber og server med risene og lidt frisk forårsløg og evt. persille på toppen.