Billig opskrift:

Pikant kylling i karry

Pikant kylling i karry

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

I forgårs var vi et smut i Bilka, hvor der var tilbudt på pikantost til 10 kr. Det gør bare, at jeg får lyst til at eksperimentere med nye retter. Jeg elsker pikantost og bruger det i utrolig mange retter. Både for smagen, men også for den cremede konsistens retten giver. Pikant kylling i karry er en ret, som er nem at lave og tager ikke mere end 25-30 min at lave fra du starter madlavningen. Det er skønt til børnefamilier eller singler, som ikke vil stå alverdens tid i køkkenet.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

2 tsk karry

3 ps ris

100 g pikantost

3 stk forårsløg

600 ml mælk

16 g mel

1 stk hønsebouillon

salt

peber

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Risene koges i letsaltet vand efter anvisning på emballagen

  2. Kyllingen skæres i små tern

  3. Fedtstof smeltes i en gryde og karry svitses af

  4. Kyllingen tilsættes gryden og steges

  5. Forårsløg og pikantost tilsættes og røres godt rundt

  6. Mel tilsættes og røres ud i sovsen

  7. Bouillon og mælk tilsættes - rør godt.

  8. Smag til med salt og peber og server med risene og lidt frisk forårsløg og evt. persille på toppen.