Billig opskrift:
One pot pasta m. kylling, spinat og gulerødder

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Der findes et hav af forskellige one-pot-pastaer, og vi er simpelthen gået i krig med at prøve en masse forskellige kombinationer. Jeg har et stort mål om at få flere grøntsager i mine børn, og det gør jeg simpelthen nemmest ved at servere dem med en god sauce og finsnittet grønt! Det går rent hjem hver gang - også selv hos min mand, som ikke er synderligt glad for spinat. Én af de gyldne fordele ved at lave det hele i én gryde er selvfølgelig, at det er super nemt at lave og tager ingen tid i en presset hverdag.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
150 g bacon i tern
400 g pasta penne
200 ml OMA madlavningsfløde
150 g spinatkugler
1 stk løg
180 g gulerod
2 tsk tørret basilikum
2 tsk tørret oregano
2 tsk paprika
800 ml vand
1 stk grøntsagsbouillon
50 g revet cheddar
salt
peber
fedtstof
Fremgangsmåde
Kyllingen skæres i små tern
Gulerødderne skrælles og rives på rivejern
Løget pilles og skæres i små tern
Bacon steges i gryden (tages af når de er færdige)
Kyllingen tilsættes gryden og steges i baconfedtet og paprika - tilsæt evt. mere fedtstof til stegningen
Resten af ingredienserne tilsættes inkl. bacon og småsimrer i 12 minutters tid eller den ønskede konsistens for sauce er fundet. Sørg for at røre jævnligt, så det ikke brænder fast i bunden. Pastaen skal være kogte, så er retten færdig.
Smag til med salt og peber.
Top retten med revet cheddarost ved servering.