Billig opskrift:
Hjemmelavet hindbær koldskål uden æg m/ kammerjunker på 5 min.

Tid i alt: 5 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En lækker og frisk sommerkoldskål, som alle i husstanden nyder - også vores lille æggeallergiker. Koldskålen er nemlig lavet på kærnemælk og skyr, som smager utrolig godt sammen. Den er hurtig, nem at lave og kan bagefter fryses ned til ispinde - dét smager også bare super godt - og børnene er tilmed HELT vilde med isene på en varm sommerdag.
Ingredienser
125 g hindbær
450 ml skyr m/ vanilje
1000 ml kærnemælk
5 tsk vaniljesukker
75 g sukker
250 ml piskefløde
0.5 stk citron
Topping
125 g hindbær
300 g kammerjunker
Fremgangsmåde
Skyl hindbær
Alle ingredienser udover topping hældes i en blender
Blend ingredienserne til en cremet konsistens.
Smag til med sukker, hvis det er for surt. Vi kan dog godt lide den godt frisk.
Topping tilsættes ved servering.