Billig opskrift:
Pita m/ tunsalat

Tid i alt: 15 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En dejlig let ret, som jeg er helt vild med, når det bliver sommer. Pita kan laves hele året, men de dage, hvor der er over 22 grader, der står jeg helst ikke i køkkenet og laver mad som er varmt ELLER mad som tager lang tid at lave. Pita er også fantastisk til madpakken eller på ture/udflugter. Vi er specielt vilde med pita m/ kylling og så denne nye med tun.
Ingredienser
8 stk pitabrød
1 ds tun
100 g ærter
30 g cremefraiche
1 spsk mayonnaise
0.5 stk rødløg
0.5 spsk citronsaft
0.5 tsk paprika
125 g majs
75 g rucola
salt
peber
frisk purløg
Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 200 grader alm. ovn.
Rucola skylles og sættes til afdrypning
Rødløg pilles og snittes fint
Tun drænes for vand og blandes med fintsnittet purløg, ærter, rødløg, cremefraiche, mayonnaise, paprika, citronsaft og smages til med salt og peber
Pitabrødene varmes i ovnen efter anvisning på emballagen.
Rucola puttes i bunden af pitaen - derefter tunsalaten og til sidst drysses majs udover.
Server.