Billig opskrift:
Kyllingefrikadeller m/ pikant pastasalat & hjemmelavet dip

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Pikant pastasalat er min absolutte favorit pastasalat! Den giver pastaen en skøn cremet konsistens, som vi er helt vilde med. Salaten kan tilpasses deri, som man ønsker efter smag og behag. Til pastasalaten serveres nogle lækre kyllinge"deller" og en god hjemmelavet dip til at dyppe kødet i. En herlig sommerret som laves på ingen tid.
Ingredienser
Hjemmelavet dip
250 ml cremefraiche
2 tsk paprika
2 stk fed hvidløg
15 ml olie
1 spsk citronsaft
salt
peber
frisk purløg
Kyllingefrikadeller
450 g hakket kyllingekød
1 stk løg
salt
peber
olie
Pikant pastasalat
1 stk iceberg
1 stk agurk
1 stk peberfrugt
400 g pasta
200 g pikantost
1 stk rødløg
salt
Fremgangsmåde
Pastaen koges i letsaltet vand
Løg og rødløg pilles og fintsnittes
Kyllingefarsen blandes med alm. løg, lidt salt og lidt peber
Farsen formes til "deller" og steges i olie i en pande
Pastaen drænes for vand og køles en smule af - bland derefter pikantosten sammen med pastaen og stil det på køl imens salaten skæres.
Skyl salat, agurk og rød peber og snit/skær det som ønsket.
Hvidløg pilles og snittes fint
Bland ingredienserne sammen til dippen og mix det med hvidløg.
Bland salat og rødløg sammen med den afkølede pikantpasta
Server til kyllingefrikadellerne og dippen.