Billig opskrift:

Kyllingefrikadeller m/ pikant pastasalat & hjemmelavet dip

Kyllingefrikadeller m/ pikant pastasalat & hjemmelavet dip

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Pikant pastasalat er min absolutte favorit pastasalat! Den giver pastaen en skøn cremet konsistens, som vi er helt vilde med. Salaten kan tilpasses deri, som man ønsker efter smag og behag. Til pastasalaten serveres nogle lækre kyllinge"deller" og en god hjemmelavet dip til at dyppe kødet i. En herlig sommerret som laves på ingen tid.

Ingredienser

Hjemmelavet dip

250 ml cremefraiche

2 tsk paprika

2 stk fed hvidløg

15 ml olie

1 spsk citronsaft

salt

peber

frisk purløg

Kyllingefrikadeller

450 g hakket kyllingekød

1 stk løg

salt

peber

olie

Pikant pastasalat

1 stk iceberg

1 stk agurk

1 stk peberfrugt

400 g pasta

200 g pikantost

1 stk rødløg

salt


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand

  2. Løg og rødløg pilles og fintsnittes

  3. Kyllingefarsen blandes med alm. løg, lidt salt og lidt peber

  4. Farsen formes til "deller" og steges i olie i en pande

  5. Pastaen drænes for vand og køles en smule af - bland derefter pikantosten sammen med pastaen og stil det på køl imens salaten skæres.

  6. Skyl salat, agurk og rød peber og snit/skær det som ønsket.

  7. Hvidløg pilles og snittes fint

  8. Bland ingredienserne sammen til dippen og mix det med hvidløg.

  9. Bland salat og rødløg sammen med den afkølede pikantpasta

  10. Server til kyllingefrikadellerne og dippen.