Billig opskrift:
Fyldte madpandekager m/ kylling, grøntsager og hytteost

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Børnene havde som altid lyst til pandekager, men det går ikke altid med sukker, is og syltetøj. Jeg valgte derfor at lave fyldte madpandekager, som smager fantastisk. Børnene prøvesmager glædeligt imens pandekagerne bages og nyder maden, når den bliver serveret. Jeg er generelt glad for kylling og hytteost, så denne version var simpelthen så lækker, krydret og smagfuld.
Ingredienser
Pandekager
160 g mel
400 ml mælk
2 tsk bagepulver
0.5 tsk salt
7.5 ml olie
fedtstof
Tilbehør
450 g kyllingebrystfilet
120 g gulerod
1 stk peberfrugt
2 stk løg
1 tsk chiliflager
1 tsk paprika
250 g hytteost
0.5 stk iceberg
0.5 stk agurk
125 g majs
120 g ærter
salt
peber
dressing
Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til pandekagerne hældes i en skål og piskes med el-pisker.
Smelt fedtstof på panden og bag 8 stk.
Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
Skær kyllingefileterne i små stykker
Løg skrælles og fintsnittes
Skyl og skær rød peber i tynde stænge - skræl gulerødder og skær dem ligeledes i tynde stænger
Steg gulerødder, løg, rød peber og kylling i en gryde tilsat fedtstof - tilsæt chiliflager, paprika, salt og peber
Hæld indholdet i gryden over på pandekagerne og luk pandekagerne
Læg pandekagerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 15 min.
Skyl agurk og skær den i små tern
Skyl og fintsnit iceberg
Agurk, iceberg, majs og ærter serveres som blandet salat til de fylde pandekager. Ved servering tilsættes hytteost på toppen af madpandekagerne.