Billig opskrift:
Quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce

Tid i alt: 50 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Jeg lavede i dag nogle fantastiske quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce. Det var mit første forsøg, hvilket selvfølgelig gjorde det hele en anelse nervepirrende - ville det mon blive godt? Men trods de var en anelse svære at vende, så blev de bare helt kanon og smagfulde. Det er bestemt ikke sidste gang vi laver denne lækre ret.
Ingredienser
6 stk tortilla wraps
450 g kullingebrystfilet
150 g revet cheddar
70 g tomatpuré
200 g frisk spinat
4 stk fed hvidløg
1 stk løg
1 stk peberfrugt
300 ml vand
1 stk grøntsagsbouillon
2 tsk paprika
0.5 tsk salt
0.5 tsk peber
0.5 tsk chiliflager
olie
Fremgangsmåde
Start med at pille hvidløg og løg og fintsnit det
Skær kyllingen i små tern, hæld det i en gryde og vend det i olie, paprika, salt, peber, løg og hvidløg og chili.
Skyl rød peber og skær den i små tern
Hæld rød peber, tomatpure, vand og grøntsagsbouillon i gryden og lad det simre i 25 min (lidt mindre hvis det er til single opskrift)
Tilsæt spinat og revet cheddar - rør godt rundt til en cremet ostesauce.
Tilsæt en smule olie på en pande og put en tortillapandekage på ved høj varme - smør med kyllingefyldet og put en ny pandekage over.
Vend pandekagen og fortsæt sådan til der er lavet 3 pandekager. (eller mindre hvis det er til single opskrift)
Serveres til en lækker salat.