Billig opskrift:
Pastaret m. grøntsager & skinke

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Det var ikke meget mad vi kunne lave, da vi var i Italien. Vi var en smule udfordrede, da det meste indeholdte æg, som Liam ikke kan tåle. Men vi fik lavet en ultra lækker pastaret, som jeg er nødt til at dele med jer. Den er så simpel, at det gør den endnu mere skøn. Den er nem at lave - hurtig at lave og smager hammer godt. Og heldigvis er deres grøntsagsblandinger altså det samme som herhjemme i Danmark - det gør det endnu bedre! Jeg lavede den efterfølgende da vi kom hjem for at få et godt billede af retten
Ingredienser
400 g fuldkornspasta
250 ml OMA madlavningsfløde
500 g grøntsagsblanding
150 g skinke i tern
125 g frisk mozzarella
2 tsk paprika
salt
peber
fedtstof
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisning på emballagen
Skinke steges i en smule fedtstof i en wok - tilsæt paprika
Grøntsagsblandingen tilsættes
Hæld vandet fra pastaen
Skær mozzarellaen i små stykker
Tilsæt derefter frisk mozzarella i wokken sammen med det kogte pasta og fløde
Smag til med salt og peber.