Billig opskrift:
Pita m/ kyllingekebab og hjemmelavet dressing

Tid i alt: 20 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Pita er altid skønt og nemt i en travl hverdag. Jeg opdagede at Rema 1000 havde lavet kyllingekebab, som jeg bare måtte prøve. Det smagte fantastisk i en pita (og jeg er helt sikker på, at det også er godt i madpandekager!). Pitaerne serveres med en lækker hjemmelavet dressing lavet på cremefraiche og de bedste krydderier. Børnene elsker pita herhjemme, da man kan få lov til at bestemme lige præcis, hvad man vil have i - og spise med hænderne er lige prikket over i'et. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 2323 kalorier / 774 kalorier pr. pers. Fedt: 82 g / 27 g. pr. pers. Kulhydrater: 288 g / 96 g. pr. pers. Protein: 118 g / 39 g. pr. pers.
Ingredienser
300 g kyllingekebab
6 stk pitabrød
0.5 stk iceberg
0.5 stk agurk
100 g majs
100 g ærter
15 ml olie
Dressing
1 tsk sennep
200 ml cremefraiche
10 g brun farin
0.5 tsk paprika
0.5 stk rødløg
purløg
salt
peber
Fremgangsmåde
Kyllingekebab steges i olie på en pande
Iceberg og agurk skylles og snittes
Rødløg fintsnittes og eller/ blendes og blandes sammen med de øvrige ingredienser til den hjemmelavede dressing. Den smages til med salt og peber.
Fordel grøntsagerne i skåle - varm pitabrødene i ovnen efter anvisning på emballagen og server byg selv pita.