Billig opskrift:
Mexicansk inspireret tacolasagne m/ avocado

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne måde er fantastisk nem at lave lasagne på. Det var vores første gang, vi skulle prøve den, og den smagte utrolig godt. Min mand er især vild med mexicansk mad, og jeg er vild med masser af ost og avocado, så det var et godt mix! Den fungerede også rigtig godt, når den blev opvarmet i ovnen dagen efter, så det kan man sagtens gøre. Tilbehør til tacolasagne kunne være en god salat, råkost eller hvidløgsbrød.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
1 stk taco spice mix
3 spsk soyasauce
6 stk tortilla wraps
1 stk avocado
2 stk rødløg
24 fedtstof
1 ds hakket tomat
1 stk porre
200 g revet mozzarella
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. varmluft
Pil og skær det ene rødløg fint.
Skyl porren og skær den i tynde ringe
Varm fedtstof i en gryde - tilsæt løg og porre
Tilsæt oksekøddet til gryden og brun det godt af- tilsæt tacomix blandingen samt soyasauce og rør godt rundt
Hæld den hakkede tomat i gryden og lad det simre i 5-10 min.
Find en springform og smør den med fedtstof
Læg en wrap i bunden af springformen, smør den med kødfyld og læg ost på. Bliv ved på denne måde til der ikke er flere wraps og kødsovs. Gem lidt ost til toppen af lasagnen.
Bag tacolasagnen i ovnen ved 200 grader varmluft til osten er gyldenbrun.
Imens lasagnen bages i ovnen udhules avocadoen og skæres i små tern.
Det andet rødløg pilles og skæres i fine stykker.
Servér avokado og rødløg ovenpå tacolasagnen. Velbekomme.