Billig opskrift:
Fyldte squash m/ tomat og bacon

Tid i alt: 50 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Når man eksperimentere med ingredienser, bliver man selvfølgelig nødsaget til at tænke ud af boksen. Oftest når der skal findes på nye ideer står jeg i køleboksen og kigger efter gule mærker – hvad ville være fedt sammen? Og denne gang blev det til fyldt squash! Noget jeg egentlig har ville prøve længe, men faktisk var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe den an. Den kan jo laves på et hav af måder! Jeg synes selv, at denne kombination er lækker. Jeg er bestemt ikke færdig med at fylde lækre sager med kødsauce! Selvom det ikke ligner, at der er mange grøntsager i retten, så er den spækket med grøntsager under osten. Det er kun squashen nederst man rigtig lægger mærke til, når man spiser den dejlige ret.
Ingredienser
100 g champignon
4 stk squash
200 g bacon i tern
100 ml vand
1 ds hakket tomat
200 g revet mozzarella
1 stk peberfrugt
160 g gulerod
1 stk løg
2 tsk paprika
0.5 tsk cayennepeber
2 stk fed hvidløg
salt
peber
fedtstof
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg snittes fint og steges i fedtstof en en gryde
Squashen deles i 2 og indmaden bruges i kødsaucen (tages ud med en teske) – resten af squash’en skal bruges til at fylde ud med kødsauce.
Bacon tilsættes løg og hvidløg og steges videre i gryden
Peberfrugt skylles og skæres i små stykker
Gulerod skrælles og rives fint
Peberfrugt, gulerod, champignon, hakkede tomat, squash og vand tilsættes.
Krydderier tilsættes gryden og lades simre i 5 min.
Kødsaucen fyldes i hullerne i alle halvdelene af squashene og mozzarella fyldes ovenpå.
De fyldte squash bages i ovnen ved 200 grader varmluft i 15 min.