Billig opskrift:
Stjerneskud på budget

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Der er næsten intet bedre end et lækkert stjerneskud! Nogle ville måske rettere sagt kalde det en stjernekaster, da der kun er en stegt fisk på og ikke en kogt. Men sandheden er bare, at jeg ikke kan lide kogt fisk, så det skal der altså ikke være i min opskrift. Den er sindssyg lækker, tager ingen tid at lave og når man har spist én, ja, så får man altså lyst til 2 mere. Det er bare hammer godt, og kan også bruges, som en skøn frokost eller en mættende forret, hvis man virkelig skal spise igennem.
Ingredienser
500 g fiskefilet
170 g rejer i lage
0.5 stk agurk
0.5 stk iceberg
250 g cherrytomater i bakke
1 stk slikasparges i glas
4 stk toastbrød
1 stk citron
1 bdt frisk dild
dressing
salt
Fremgangsmåde
Fiskefilet steges på en pande i fedtstof til de er sprøde
Brødet steges på en pande i fedtstof til det har fået let farve
Salat skæres i tynde strimler, agurk i skiver og cherrytomater i halve
Citron skæres i skiver
Start med at lægge toastbrødet på en tallerken, dernæst salat, så den stegte fisk, rejer, agurk, asparges tomat og til sidst citron og dild på toppen.
Server med en god dressing til.