Billig opskrift:
Byg selv burgere med fiskefars
Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne burger er helt fantastisk, når der er tilbud på fiskefars med laks og torsk! Fiskefarsen kan godt være lidt svær at styre, når raspen skal puttes på, da farsen er meget våd, men raspen gør den så sprød og lækker! Herhjemme er vi vilde med både alm. iceberg, hvidkål/spidskål og blandet salat i burgeren. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 1524 kalorier / 508 kalorier pr. pers. Fedt: 53 g / 17 g. pr. pers. Kulhydrater: 174 g / 58 g. pr. pers. Protein: 106 g / 35 g. pr. pers.
Ingredienser
4 stk burgerboller
400 g fiskefars
1 stk agurk
180 g gulerod
0.5 stk spidskål
1 stk rødløg
24 fedtstof
rasp
dressing
Fremgangsmåde
Fiskefarsen formes som en bøf og vendes i rasp
Bøfferne steges på panden i fedtstof - vær opmærksom på at det går stærkt med at blive farvet, så skru ned efter kort tid.
Agurk skylles og skæres i skiver
Gulerod skrælles og rives fint
Rødløg pilles og skæres i ringe
Burgerbolle varmes i ovnen efter anvisning på emballagen
Salat eller kål skylles og blade rives af og puttes i en skål sammen med det andet tilbehør.
Byg selv burger ved servering.