Billig opskrift:
Penne m. bacon, fløde og grøntsager

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En lækker pastaret m. fløde, bacon og grøntsager. Retten er dejlig cremet og kan bruges som en "tøm-køleskabet-ret". Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 2771 kalorier / 923 kalorier pr. pers. Fedt: 108 g / 36 g. pr. pers. Kulhydrater: 345 g / 115 g. pr. pers. Protein: 113 g / 37 g. pr. pers.
Ingredienser
400 g pasta penne
150 ml madlavningsfløde
50 ml mælk
2 stk tomat
0.5 stk broccoli
150 g bacon i skiver
100 g champignon
1 tsk paprika
1 stk løg
24 fedtstof
0.5 tsk chilipulver
2 stk fed hvidløg
salt
peber
Fremgangsmåde
Broccolien skæres ud i små buketter
Pastaen koges i letsaltet vand med broccolien
Steg bacon på en varm pande
Skær champignonerne og tomaterne i kvarte og løg i grove tern.
Hvidløg pilles og snittes fint.
Steg grøntsagerne + løg og hvidløg i wok eller gryde i fedtstof
Tilsæt bacon, penne, broccoli, pasta og fløde.
Smag til med krydderier.