Billig opskrift:
Nachos med oksekød, friske tomater og salsa

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Vi elsker nachos som snack og som aftensmad! Skal det være som aftensmad, skal der gerne nogle grøntsager i og også en omgang kød. Vores favorit er denne med oksekød, men den med kylling er også utrolig lækker. Vi synes dog at den mætter mere med oksekød. Og så er det jo en ret, som selv nybegyndere kan give sig i krig med. Den er meget simpel.
Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 ps tortilla chips
125 g majs
2 stk tomat
150 g revet cheddar
1 stk rødløg
2 tsk paprika
2 tsk oregano
315 g medium salsa
peber
salt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. alm ovn.
Skyl tomater og skær dem i meget små stykker
Pil rødløget og skær det fint (tynde stykker)
Brun oksekød i en gryde og tilsæt alle krydderierne
Fordel tortillachips, oksekød, majs og cheddar i et ildfast fad - slut med cheddar på toppen.
Bag retten i ovnen til osten er smeltet (vær obs på retten, det går stærkt med at blive brændt).
Server tomater, rødløg og salsasauce ved siden af nachosfadet.