Billig opskrift:
Italienske kødboller med spaghetti og tomatsauce

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Italienske kødboller m. tomatsauce og pasta er vidst noget vi alle kan huske og genkende. Har I set Lady og Vagabonden? Så har I i hvert fald set at hundene deles om maden og ender med at kysse hinanden fordi de mødes ved spaghettien! Herhjemme forbinder vi retten med hygge og kærlighed og elsker, når det kommer på menuen. Om man er en familie, par eller single, så er den virkelig lækker - men selve mindet om filmen, det er da værd at have med, når den nydes ved bordet. Italienske kødboller med tomatsauce kan krydres som man vil, herhjemme er vi vilde med en masse hvidløg og oregano. Retten er speciel god med frisk pasta, men ellers er alt slags pasta egentlig perfekt dertil.
Ingredienser
400 g hakket svinekød
500 g fettuccine natural
2 ds hakket tomat
1 tsk peber
50 ml vand
2 tsk salt
2 tsk oregano
100 g havregryn
2 stk løg
4 stk fed hvidløg
24 fedtstof
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Fars, salt, peber, oregano, finthakket løg, hvidløg, vand og havregryn røres sammen.
Farsen formes til små kødboller og koges i letsaltet vand til de når toppen af vandet. Skær gerne en over for at sikre dig, at de er færdige.
Tomat tilsættes gryden og koges godt op, smages til med salt og peber. Kødbollerne tilsættes og simrer i 10 minutters tid.
Pataen koges efter anvisning på emballagen.
Server.