Billig opskrift:

Tortillas med oksekød og salat

Tortillas med oksekød og salat

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Tortillas er en klassiker til aftensmad, der er nem og hurtig at lave! Med denne opskrift kan du hurtigt tilberede et lækkert måltid for hele familien, og så er det oplagt til at få brugt de grøntsagsrester, du har i køleskabet. Mens tun og kylling også smager skønt i tortillas, giver oksekød en ekstra fyldig smag. Opskriften er tilpasset 2 voksne og 2 børn, og den kan laves på kun 20 minutter. Server eventuelt med en frisk dressing for ekstra smag.

Ingredienser

6 stk tortilla wraps

400 g hakket oksekød

0.5 stk iceberg

1 stk agurk

125 g majs

1 stk peberfrugt

1 tsk peber

1 tsk salt

1 tsk paprika

1 tsk chilipulver

dressing


Fremgangsmåde

  1. Varm en gryde op med lidt fedtstof, og steg oksekødet, indtil det er gennemstegt og let brunet.

  2. Tilsæt salt, peber, paprika og chilipulver, og rør godt, så krydderierne fordeles jævnt.

  3. Læg tortillaerne i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder, indtil de er varme og bløde.

  4. Skyl og snit iceberg-salaten, skær agurken i skiver, og skær peberfrugten i små tern.

  5. Fordel oksekødet og de forberedte grøntsager i de varme tortillaer. Tilføj majs og afslut med en lækker dressing efter eget valg.