Billig opskrift:
Nachos m. kylling, friske tomater & cremefraiche

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Nachos kan herhjemme både bruges som aftensmad, middagsmad og snacks. Det kan være et let ret, men også en tung en, hvis man (som vi), putter både kylling og "grønt" ved. Det giver lidt ekstra fylde til hyggen. Nachos kan selvfølgelig serveres med andet kød også, herunder fx oksekød, men også serveres uden kyllingen - fx til den lette snack eller frokost.
Ingredienser
2 ps tortilla chips
450 g kyllingebrystfilet
3 stk tomat
150 g revet cheddar
1 stk rødløg
2 tsk paprika
2 stk fed hvidløg
0.8 tsk peber
1.5 tsk salt
24 fedtstof
cremefraiche
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
Kyllingen skæres i mundrette stykker og steges på panden i fedtstof – tilsæt presset hvidløg, salt, peber og paprika
Tomaterne skylles og skæres i fine små stykker
Smør et indfast fad og fordel tortillachips i bunden af fadet
Hæld skiftevis kylling og ost i og bag i ovnen til osten er smeltet godt – ca. 8-10 min.
Pil og hak rødløget fint
Pynt toppen med friske tomater og rødløg
Server med cremefraiche til.