Billig opskrift:
Cremet spaghetti carbonara

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
I går blev en af de få dage, hvor vi herhjemme afviger fra madplanen. Vi fik besøg af min kære søster og hendes datter, og derfor havde vi tænkt, at vi ville bruge mere tid på hinanden og mindre tid på madlavning - hvilket førte til, at vi skulle have mad udefra! Men hvorom alting var, var der ingenting der lykkedes med bestillingerne og i frustrationer kunne vi da for filan også bare lave vores mad selv så! Men klokken var efterhånden mange og derfor havde vi ikke massere af tid til at stå og kokkere. Maden blev til en cremet lækker pastaret - spaghetti carbonara. Normalt er jeg ikke så meget til denne ret, men den blev virkelig delikat, og så var den vildt nem og hurtig at lave og krævede kun 4 ingredienser! Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.
Ingredienser
250 ml madlavningsfløde
300 g spaghetti
90 g bacon i tern
100 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella
50 g revet parmesanost
salt
peber
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisning på emballagen
Baconen steges på panden og skinkes tilsættes bagefter
Pasta/spaghetti tilsættes på panden og fløden og cheddarost hældes over
Lad det simre et par minutter og rør godt rundt imellemtiden
Smag til med salt og peber
Tip: Retten smager super godt med et flutes til - men retten er også lækker i sig selv.