Billig opskrift:
Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Tid i alt: 20 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Salater kan for mig spises til både frokost og aftensmad hvis der er godt med protein i samt fylde. Denne salat er perfekt til formålet, da den indeholder både rejer, æg og avocado, som alle 3 dele er mættende og gode for kroppen. Den er hurtig at lave i en travl hverdag - herhjemme var det et kæmpe hit og smagene er så gode sammen.
Ingredienser
340 g rejer i lage
2 stk avocado
1 stk citron
2 stk tomat
0.5 stk iceberg
4 stk æg
0.5 stk agurk
Fremgangsmåde
Vand koges i en gryde og æggene tilsættes og koges videre i 10 min. Læg æggene i koldt vand imens salaten skæres.
Iceberg, tomat og agurk skylles.
Iceberg fintsnittes og agurk og tomater skæres i små tern
Æggene klækkes og skæres i 6 både pr. æg.
Avocadoen skæres halvt over (i midten findes der en sten der skal fjernes.). Udhul avocadoen med en ske og skær dem i små tern.)
Læg salat i et fad, dræn rejer for vand og læg dem ovenpå sammen med avocado, æg, tomat og agurk.
Skær citronen i tynde skiver og læg dem fint ovenpå for smag.
Server.