Billig opskrift:
Thaisuppe m/ kylling og kokosmælk
Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Er du til det spicy køkken, så er denne ret lige noget for dig. Jeg var utrolig vild med den og samme var resten af familien. Dog var den ikke så stærk, at børnene ikke kunne spise med. Den røde karrypasta giver bare en god spicy fornemmelse og retten både smager og dufter asiatisk - det er helt fantastisk! Det er en nem suppe, som kan spises hele året rundt med god samvittighed. Når ikke vi spiser uden stivelse, så får vi gerne nudler eller pasta i suppen samt brød til. Her kan I med fordel prøve mine chili/cheddar boller, de er sindssygt gode hertil. Jeg plejer også at putte bambusskud i, dette havde de dog ikke i hverken Fakta eller Netto, som jeg handlede i idag.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
2 tsk rød karrypasta
1 stk peberfrugt
1 stk porre
1 stk løg
4 stk fed hvidløg
100 g champignon
400 ml kokosmælk
800 ml vand
1 stk hønsebouillon
200 ml kaffefløde
15 ml olie
2 tsk paprika
salt
peber
Fremgangsmåde
Kyllingen skæres i små stykker og steges i en gryde i olie, paprika, salt og peber
Løg, rød peber og hvidløg skæres i små tern
Porre skæres i tynde ringe
Ovenstående tilsætte gryden sammen med champignon - mere olie eller flydende margarine tilsættes hvis nødvendigt
Rød karrypasta tilsættes og røres godt rundt
Bouillon, vand og kokosmælk tilsættes gryden og simrer i 10 min.
Smag til med salt, peber og fløde.
Server.