Billig opskrift:
Pizza med ostekant og pepperoni på grill

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Nu er vi endelig kommet til et vejr, hvor vi igen kan starte grillen op. Denne gang blev det til den lækreste pizza på grillen, som indeholder en sprød ostekant, en hvidløgstomatbund sammen med pepperoni på toppen. Vildt lækker frokost som både børn og voksne nød godt af. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 2545 kalorier / 848 kalorier pr. pers. Fedt: 110,5g / 36,8 g. pr. pers. Kulhydrater: 259g / 86 g. pr. pers. Protein: 113g / 37 g. pr. pers.
Ingredienser
300 g mel
150 ml vand
25 g gær
25 ml olie
0.3 tsk salt
100 g revet mozzarella
Pizzafyld
75 g pepperoni
100 g revet mozzarella
70 g tomatpuré
15 ml olie
1 stk fed hvidløg
1 tsk oregano
Fremgangsmåde
Mel, vand, olie, gær og lidt salt blandes sammen og æltes til en bolle.
Dejen skal hæve i en halv time
Start grillen (ved gasgrill ca 170 grader)
Spred dejen ud på køkkenbordet og rul den til den ønskede form (vi lavede en rund pizza)
Lidt ude fra kanten af dejen lægges mozzarella hele vejen rundt og lukkes med dejen så der er en ostekant
Pil og skær hvidløg fint og bland det sammen med oregano, olie og tomatpuré
Smør pizzaen med tomatsaucen og fyld mozzarella samt pepperoni ovenpå - start med mozzarella.
Giv pizzaen ca. 10 min på grillen eller til bunden er sprød og osten gylden og smeltet ovenpå.