Billig opskrift:
Hakkebøffer m/ mozzarella pasta, blandet salat og hjemmelavet dip

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
I dag var en alt godt fra fryser dag. Vi har været i haven hele dagen, så nemt til aften skulle det være. Det blev til hakkebøffer, pasta vendt i mozzarella, en lækker salat og homemade dip. En skøn ret, som er hurtig at lave - her tog det kun 25 minutter, hvilket var rart, når vi var brugte efter en lang dag. Denne cremefraichedressing er der oftest til 2 gange.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
1.5 tsk salt
0.8 tsk peber
0.5 stk iceberg
0.5 stk agurk
125 g majs
1 stk peberfrugt
Hjemmetlavet dip
250 ml cremefraiche
1 tsk paprika
3 tsk tørret purløg
1 stk fed hvidløg
5 ml olie
0.5 spsk citronsaft
salt
peber
Mozzarella pasta
400 g pasta
100 g revet mozzarella
0.5 tsk salt
Fremgangsmåde
Pastaen koges i letsaltet vand
Farsen formes til bøffer og steges i fedtstof på en pande
Pastaen drænes for vand - bland derefter mozzarellaen sammen med pastaen.
Skyl salat, agurk og rød peber og snit/skær det som ønsket - vend det med majs.
Hvidløg pilles og snittes fint
Bland ingredienserne sammen til dippen (herunder meget finthakket purløg) og mix det med hvidløg.
Server bøfferne til salat, pastaen og dip.