Billig opskrift:

Hakkebøffer m/ mozzarella pasta, blandet salat og hjemmelavet dip

Hakkebøffer m/ mozzarella pasta, blandet salat og hjemmelavet dip

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

I dag var en alt godt fra fryser dag. Vi har været i haven hele dagen, så nemt til aften skulle det være. Det blev til hakkebøffer, pasta vendt i mozzarella, en lækker salat og homemade dip. En skøn ret, som er hurtig at lave - her tog det kun 25 minutter, hvilket var rart, når vi var brugte efter en lang dag. Denne cremefraichedressing er der oftest til 2 gange.

Ingredienser

500 g hakket oksekød

1.5 tsk salt

0.8 tsk peber

0.5 stk iceberg

0.5 stk agurk

125 g majs

1 stk peberfrugt

Hjemmetlavet dip

250 ml cremefraiche

1 tsk paprika

3 tsk tørret purløg

1 stk fed hvidløg

5 ml olie

0.5 spsk citronsaft

salt

peber

Mozzarella pasta

400 g pasta

100 g revet mozzarella

0.5 tsk salt


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand

  2. Farsen formes til bøffer og steges i fedtstof på en pande

  3. Pastaen drænes for vand - bland derefter mozzarellaen sammen med pastaen.

  4. Skyl salat, agurk og rød peber og snit/skær det som ønsket - vend det med majs.

  5. Hvidløg pilles og snittes fint

  6. Bland ingredienserne sammen til dippen (herunder meget finthakket purløg) og mix det med hvidløg.

  7. Server bøfferne til salat, pastaen og dip.