Billig opskrift:
Hvidkålsgryde m. oksekød og grøntsager

Tid i alt: 50 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne lækre er ret er ideel, hvis man gerne vil have noget nemt, som også mætter utrolig meget. Er familien ikke med på bølgen om at leve uden stivelse, så er brune ris fantastisk til retten. Vi får også somme tider kartofler til, da det også giver en god mæthedsfornemmelse - og så er vi generel bare glade for kartofler herhjemme. Tilsætter man en anelse mere vand, er den også ideel som suppe.
Ingredienser
800 g hvidkål
350 g gulerod
1 stk squash
400 g hakket oksekød
750 ml vand
1 stk oksebouillon
1 stk grøntsagsbouillon
24 fedtstof
2 stk løg
2 tsk karry
salt
peber
Fremgangsmåde
Gulerødder, løg, squash og hvidkål skæres i små tern
Løg og karry svitses i olie i en gryde i fedtstof – kødet tilsættes efterfølgende.
Grøntsager, bouillon og vand tilsættes og småsimrer i 30-35 min.
Smag til med salt, karry og peber.
Synes retten for tynd, kan der tilsættes lidt meljævning. Men det kan sagtens undværes.