Billig opskrift:
Fyldte kyllingekarbonader med ostefyld m/ hasselback kartofler, bearnaisesauce og blandet salat

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En utrolig lækker ret, hvor svinefarsen er erstattet med kyllingefars. Ostefyldet i kyllingekarbonaderne gør retten lidt mere delikat.
Ingredienser
450 g kyllingefars
125 g frisk mozzarella
1000 g kartofler
500 ml mælk
2 brev bearnaisesauce-pulver
0.5 stk iceberg
200 g gulerod
0.8 stk agurk
dressing
rasp
30 ml olie
1.5 tsk paprika
1.5 tsk tørret timian
24 fedtstof
Fremgangsmåde
Kartoflerne renses i vand og snitttes ned i dem hele vejen over – gerne så langt ned som muligt og så tyndt. Det giver det bedste resultat
Lav en olieblanding (med paprika, tørret timian, en smule salt og olie) og pensl dem bagefter.
Mellemstore kartofler skal have ca. 40-45 minutter i ovnen på 180 grader varmluft.
Kyllingefarsen deles i antal bøffer man ønsker og der laves et hul i toppen i hver bøf. Mozzarellaen skæres i stykker og hver stykke puttes ned i bøffen - luk kyllingefarsen over mozzarellaen.
Vend bøfferne i rasp og krydr med salt og peber.
Steg bøfferne i fedtstof på en pande
Skræl og riv gulerødderne fint
Skær iceberg og agurk som ønsket og tilsæt gulerødderne.
Lav bearnaisesaucen efter anvisning på emballagen og server til retten.