Billig opskrift:
Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Tid i alt: 15 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Jeg elsker toast i alle variationer! Jeg prøvede for nyligt med rugbrød, da det giver mere mæthed - og det blev faktisk rigtig godt og lækkert. Det har ikke samme super sprøde skorpe, men smagen er virkelig god. Og selvom retten i sig selv er rigtig enkelt, så er det en nem, dejlig aftensmad, som plejer at blive taget SÅ godt imod. Den kan også laves som morgenmad og frokost - ja, faktisk på alle tider af døgnet. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 3409 kalorier / 1136 kalorier pr. pers. Fedt: 96 g / 32 g. pr. pers. Kulhydrater: 495 g / 165 g. pr. pers. Protein: 138 g / 46 g. pr. pers.
Ingredienser
896 g rugbrød
8 stk ost i skiver
1 pk hamburgerryg
500 g gulerod
1 stk agurk
1.5 stk avocado
oregano
Fremgangsmåde
Ost og hamburgerryg lægges mellem 2 skiver rugbrød - drys lidt oregano inden. Bag dem i et toastjern (eller på panden i fedtstof) til de er lettere sprøde.
Skræl gulerødderne og skær gulerødder og agurk i stænger
Avocadoen halveres og stenen skæres ud. Skær avocadoen i skiver og server til ovenstående.
Velbekomme.