Billig opskrift:
Spidskålsspaghetti med kødsovs

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En skøn mættende ret som jeg personligt er blevet helt vild med. Min mand vil gerne undgå stivelse, så jeg prøver så vidt muligt at indføre lidt herhjemme. Børnene får pasta til kødsovsen, men vi andre er altså blevet ret glade for kålspaghettien. Den mætter godt, smager skønt, er smagfuld og nem at lave.
Ingredienser
Kødsauce
1 tsk salt
1 tsk peber
400 g hakket oksekød
45 ml olie
1 ds hakket tomat
300 ml vand
1 stk peberfrugt
1 tsk chiliflager
3 stk fed hvidløg
1 stk løg
1 tsk paprika
Spidskålsspaghetti
1 stk spidskål
0.5 stk grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
Spidskålen skylles og snittes i tynde strimler
Løg og hvidløg pilles og snittes fint
Peberfrugt skylles og skæres i små tern
Fars brunes i olie i en gryde - tilsæt løg og hvidløg og rør godt rundt
Tilsæt peberfrugt, hk. tomat, paprika, chiliflager og vand. Lad det simre i 5-10 min.
Smag til med salt og peber.
Spidskålet hældes i en gryde med vand (der dækker spidskålet). Bouillon til sættes og simrer til kålen er mør. Lad det dryppe af efterfølgende.
Server.