Billig opskrift:
Sommersalat med spidskål, dild og valnødder

Tid i alt: 15 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Så er der endnu en lækker og nem sommersalat udgivet. Den fungerer super godt som en frokost, men også som en aftensmad med et godt stykke kød til. Sidst vi fik den, lavede vi en roastbeef, hasselback kartofler og en whiskeysauce til - det var en utrolig lækker gæsteret, som vi bestemt laver igen en anden dag. Salaten er vendt i noget olie, salt, peber og dild som gør alt godt ved salaten.
Ingredienser
0.5 stk spidskål
1 stk mango
100 g valnøddekerner
20 stk vindrue
0.5 bdt frisk dild
1 spsk citronsaft
30 ml olie
0.5 tsk salt
0.2 tsk peber
Fremgangsmåde
Spidskålet skylles og snittes fint
Skrællen på mangoen skæres af og frugtkødet deri skæres i små tern
De røde vindruer skylles og skæres på langs i halve
Dild skylles og finhakkes
Vend og smag ovenstående til med lidt olie, salt og peber.
Til servering vendes valnødderne deri.
Servér og velbekomme.