Om Mad For Fattigrøve / kontakt

Kæreste læser, velkommen til Mad For Fattigrøve

Mad For Fattigrøve er for dig, som gerne vil leve billigere og få det bedste ud af de ingredienser, som du har hjemme. Jeg deler på bloggen livet på budget, familielivet, opskrifter, madplaner og meget mere med jer følgere. Jeg vil gerne takke for jeres altid søde kommentarer – I er med til at gøre bloggen et dejligt sted at være. Jeg elsker at tage billeder, at lave mad og har en passion for at komme ud af min “komfort-zone”. Jeg griber hver en chance og lever i nuet.

Min hensigt med mit livsværk er at kunne hjælpe hele verden ved at gøre en økonomisk forskel for mine læsere. Jeg går meget op i, at det jeg skriver, det virker. I kan sætte jeres lid til, at mine råd kan følge jer godt på vej til en bedre og mere økonomisk hverdag. En hverdag, hvor jeg godt tør at skrive, når alting er i kaos – når alt er godt – når alt er foranderligt. For sådan er det somme tider i en børnefamilie – vi ved aldrig hvad næste dag byder.

Tak for at I læste med så langt – jeg håber at Mad For Fattigrøve bliver jeres redning og inspiration i hverdagen.

Kærlig hilsen
Fie Fabricius Winther

 

 

Lidt om Fie

Jeg hedder Fie Fabricius Winther, jeg er 25år gammel og driver til dagligt virksomheden Mad For Fattigrøve, som jeg startede i foråret 2017. Jeg holder til i det daglige i Randers sammen med min mand og vores 2 små børn.

Siden 2018 har jeg haft Mad For Fattigrøve som en fritidshobby, men i 2019 sprang jeg hovedkulds ud i det, og gjorde det til min fuldtidsbeskæftigelse. I sommeren 2018 udgav jeg min app Mad For Fattigrøve, og i sommeren 2019 kunne man købe min første kogebog – “Mad For Fattigrøve – En bog på budget”. På bloggen er der over 75.000 unikke læsere om måneden fordelt på knap 500.000 sidevisninger. Derudover fantastiske følgere på min Facebook og Instagram.

Det tog mig et par år at få modet til at springe ud i min iværksætterdrøm, men at gøre hvad jeg elsker hver dag, det er noget alle bør opleve. Herhjemme har vi grundet vores økonomiske besparelser råd til at leve, råd til at hygge, tage på ferie og bare nyde tilværelsen. Og det gør vi i god stil.

Hos Mad For Fattigrøve er der plads til alle. Der er ingen, der bør skamme sig over ikke at have store midler. Vi finder en løsning sammen. 

 

 

Hvor mange læser med på Mad For Fattigrøve?

Sidst opdateret marts 2019

Unikke besøgende pr. måned: +75.000
Sidevisninger pr. måned: +490.000

Sociale medier:
Instagram: +12.600 følgere
Facebook: +64.000 følgere

 

 

Kontakt

Henvendelse vedr. sponsorerede indlæg

På Mad For Fattigrøve tilbyder jeg at lave aftaler om sponsorerede samarbejder og omtale af produkter. For kontakt bedes der rettes henvendelse til:

[email protected]

 

 

Min bog og app

“Mad For Fattigrøve” udkom til august 2019, og kan købes i min egen shop.

I sommeren 2018 udgav jeg min app Mad For Fattigrøve, som er et værktøj til dine ugentlige indkøb af madplaner og opskrifter. Den koster 7 kr. om ugen eller 199 kr. om året – her sparer man 23 uger. I appen kan man lave sine egne madplaner ud fra mere end 350 opskrifter. Der udkommer ugentlig 3 madplaner – en til singlen, familien på 4 og stivelsesfrie madplaner. I appen findes meget meget mere. Appen kan fås til både IOS og Android. Den kan købes lige her.