Print

Tortellini med spinat, blomkål og babymajs

Som I ved har jeg en forkærlighed for fyldte pasta. Denne version med tortellini er med skinke og ost indeni – omsvøbt af en masse grøntsager. Til vores æggeallergiker laver jeg en lille portion med alm. pasta, og det fungerer bare så godt. Retten er smagfuld og tager ingen tid at lave eller at forberede. Denne ret kan kombineres på så mange forskellige måder, det er kun fantasien, der sætter grænser.

<

Tortellini med spinat, blomkål og babymajs

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Babymajs
  • Spinat
  • Blomkålsris
  • Tortellini m/ skinke og ost
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Hvidløg i krydderolie
  • Hvidløgssalt
  • Chilimix
  • Soyasauce
  • Tørret dild
  • Karry
  • Fedtstof

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar