Print

Pizza med pepperoni og skinke – lavet på hjemmelavet pizzasauce

Pizza er nemt og lækkert. Denne er lavet på hjemmelavet pizzasauce med nogle af de ting vi lige havde hjemme. Den blev overraskende god, og noget jeg bestemt vil lave en anden gang. Pizza er fantastisk hos en børnefamilie, da det er nemt, hurtigt og børnene kan være med til at bestemme fyldet. Man kan lave en “voksen” pizza og så en til børnene – super praktisk og hyggeligt. I kan selvfølgelig også lave pizzadejen selv (se her for hjemmelavet pizza), men hvis det virkelig skal gå hurtigt i en travl hverdag, hvor man ikke har tid til, at dejen skal hæve, så er den her opskrift altså helt perfekt. Denne opskrift bruger jeg også ofte til madpakkerne og fryser resten ned til de travle dage.

<

Pizza med pepperoni og skinke – lavet på hjemmelavet pizzasauce

Tidsforbrug: 30 min.

Antal: 1 bradepande pizza

Ingredienser

 • Pizzadej
 • Garli flødeost
 • Skinke i strimler
 • Revet mozzarella
 • Tacosauce medium
 • Champignon
 • Pepperoni
 • Hakket tomat
 • Basilikum
 • Oregano
 • Tørret dild
 • Salt
 • Peber
 • Hvidløg

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar