Print

Hvidløgsbrød m/ smeltet mozzarella

Når vi griller er det dejligt med lidt ekstra tilbehør. I sommervarmen er jeg ikke så glad for at spise for mange kartofler, pasta og ris, men jeg er tilgengæl helt vild med brød og salater til kødet. Denne version er super lækker, sprød og dejlig blød i midten. Brødet kan laves på grillen, men også i ovnen. Jeg tager her udgangspunkt i ovnen, da jeg laver det i alt slags vejr – også når der ikke er grillvejr.

<

Hvidløgsbrød m/ smeltet mozzarella

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Ciabatta
 • Garli flødeost
 • Revet mozzarella
 • Hvidløg
 • Olie
 • Salt

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Marc
  1. juli 2021 den 13:36

  Det var en ret lækker variant til bare at købe hvidløgs flute og så smager alt jo bedre med ost hen over. Billedet gør da i hvert fald at man sidder og bliver helt sulten. Den skal lige afprøves her på grillen. Tak for opskriften.

Skriv kommentar