Print

Fyldt kylling m/ spinat og flødeost – hertil en lækker speltsalat

Speltsalat er noget af det, jeg er blevet rigtig vild med. Det er et af de sundere alternativer til pasta og ris, og lægger ikke tungt i maven som meget andet stivelse. Jeg er vild med denne kombination med kylling og især på sådan en dejlig sommerdag, hvor det næsten ikke er til at spise varm mad. Speltsalaten spises afkølet, så det er kun kyllingen, der er varm.

<

Fyldt kylling m/ spinat og flødeost – hertil en lækker speltsalat

Tidsforbrug: 35-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Speltkerner
  • Tomat
  • Soyabønner
  • Frisk persille
  • Kyllingebrystfilet
  • Naturel flødeost
  • Frisk spinat
  • Sellerisalt
  • Rødløg
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar