Print

Hjemmelavede burgere m/ pulled chicken i sous vide

Burger m/ pulled kylling og coleslaw er som før nævnt en af de mest fantastiske burger-versioner. Denne gang har jeg selv lavet burgerbollerne, hvilket var en kæmpe succes. For derudover ikke at tale om, at jeg også har sous videt kyllingekødet. En af de opskrifter, som man lige skal nusse om og bruge et par timer på. Når det er sagt, så er det virkelig det værd. Der er tale om en god weekendret, som er fantastisk lækker.

<

Hjemmelavede burgere m/ pulled chicken i sous vide

Tidsforbrug: + 4,5 time

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Kyllingebrystfilet
  • Feldsalat
  • Coleslaw m/ dressing
  • Gær
  • Mel
  • Salt
  • Ketchup
  • Cremefraiche dressing
  • Hvidløg
  • Olie
  • Paprika
  • Chiliflager
  • Brun farin
  • Mælk
  • Kaffe
  • Sukker

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar