Print

Sommersalat med spidskål, dild og valnødder

Så er der endnu en lækker og nem sommersalat udgivet. Den fungerer super godt som en frokost, men også som en aftensmad med et godt stykke kød til. Sidst vi fik den, lavede vi en roastbeef, hasselback kartofler og en whiskeysauce til – det var en utrolig lækker gæsteret, som vi bestemt laver igen en anden dag. Salaten er vendt i noget olie, salt, peber og dild som gør alt godt ved salaten.

<

Sommersalat med spidskål, dild og valnødder

Tidsforbrug: 10-15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Spidskål
  • Frisk dild
  • Mango
  • Valnøddekerner
  • Røde vindruer
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar