Print

Overlevelsesmadplan #5

Kender vi ikke alle de gange, hvor det hele virker lidt uoverskueligt? De dage hvor der virkelig ikke er plads til at kunne vende de ører, man normalt vender så godt. De dage eller uger hvor man egentlig bare skal overleve  – komme igennem dem på bedste vis. Hvor vi stadig gerne vil leve varieret men godt ved, at der ikke er plads til det helt store. Jeg har givet mit bud på en skrabet madplan – for hvor billigt kan det egentlig gøres?

Madplanen her er en overlevelses madplan. Den er som altid lavet på et meget lavt budget, hvilket er det primære fokus. De er ikke en buffet, det er ikke en madplan fyldt til randen med grøntsager eller spandevis af kød, det er ren overlevelse på et punkt, så det stadig er værdigt.  Jeg synes det er fantastisk at se, hvor billigt det egentlig kan gøres – og ikke mindst at gøre noget stort ud af noget småt! Og jeg synes det er vigtigt at vide, at det sagtens kan lade sig gøre, for det kan det. Det kræver en anelse koordinering, planlægning og ikke mindst vilje.

Mine madplaner her vil altid være til 2 voksne og 2 børn og lavet efter, at de kan handles efter hele året rundt – altså IKKE tilbud. Madplanerne indeholder én suppedag og én restedag, simpelthen for at gøre det billigt, mere varierende og reducere madspild. Der vil selvfølgelig vises opskrifter, ingrediensliste og til slut en indkøbsseddel. Husk at tjekke mit basislagerdisse varer nævner jeg nemlig ikke pris på, dog vil der sidst i indlægget vises hvad der skal bruges fra basislageret. Smid endelig en kommentar med ris og ros – det hele bliver hørt! Og skulle I ske at have ideer mv, så smid også en kommentar med dette.

Overlevelsesmadplan #5

Mandag

Tomatsuppe med suppehorn og brød

Tirsdag

Svensk pølseret

Onsdag

Pastasalat m/ fyldte pasta, hjemmerørt dressing og frisk mozzarella

Torsdag

Pita m/ tunsalat

Fredag

Pizza med skinke og hvidløgsost på 25 min!

Lørdag

Butterdejsstang med oksekød, cheddarost og tomat

Søndag

Ugens restedag - alt godt fra ugen.

Indkøbsliste til Rema 1000

Alt i alt for ugen bliver det 272,43 kr. Jeg håber, at I kan bruge ugens madplan her. Jeg ser frem til at lave endnu en for jer. 

Frugt og grønt

  • 3 x tomater = 6 kr.
  • Purløg = 7 kr.
  • Rucolasalat = 8 kr.
  • 1 kg. kartofler = 10 kr.
  • Rød peberfrugt = 7,50 kr.

Vis resten af indkøbslisten i min app

Denne madplan ligger i min app Mad For Fattigrøve. Appen giver adgang til 300+ lækre opskrifter samt 300+ madplaner.


For helt ned til 4 kr om ugen får du:

  • 3 nye madplaner hver uge
  • Byg din egen madplan og få vist indkøbsliste
  • Adgang til 300+ opskrifter og 300+ madplaner
Vis indkøbslisten

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar