Print

Kyllingefrikadeller med ovnstegte grøntsager og bearnaisesauce

Kyllingefrikadeller med ovnstegte grøntsager og bearnaisesauce blev bestemt taget godt imod herhjemme, da jeg serverede det for den kære familie. Jeg lavede alt i ovnen undtagen saucen, og det var skønt hvordan meget af arbejdstiden blev taget af retten ved at lave kyllingefrikadellerne i ovnen. Hvis man vil gøre retten mere sommerlig kan gulerødderne eventuelt erstattes med en blandet salat og saucen med en dressing/dip.

<

Kyllingefrikadeller med ovnstegte grøntsager og bearnaisesauce

Tidsforbrug: 50-55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kyllingefars
 • Kartoffel
 • Gulerod
 • Bearnaisesauce, glas
 • Oregano
 • Salt
 • Peber
 • Hvidløgspulver
 • Purløg
 • Olie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar