Print

Stegt krydret svinekotelet med bagte rosenkål og gulerødder

Stegt krydret svinekotelet med bagte rosenkål og gulerødder er en af de bedste opskrifter uden højt indhold af stivelse, som jeg har smagt længe. Jeg har ikke eksperimenteret meget med rosenkål, men jeg er blevet ret vild med den her kombination. Resten af familien var også vild med retten, og børnene fik nogle ovnstegte kartofler til og en god sauce. Så den er også god med andet tilbehør. Der kan selvfølgelig bruges både frosne og friske rosenkål.

<

Stegt krydret svinekotelet med bagte rosenkål og gulerødder

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Rosenkål
 • Gulerod
 • Kotelet
 • Olie
 • Salt
 • Peber
 • Paprika
 • Cayennepeber
 • Hvidløg
 • Fedtstof

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar